Ilustracija (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koju je u srijedu, 20. kolovoza pod utjecajem alkohola izazvao 64-godišnji Poljak, izvijestila je istarska policija. Poljak je Mercedesom uletio u šator u kampu i ozlijedio Talijana.


Nesreća se dogodila kada je 64-godišnji poljski državljanin, pod utjecajem alkohola od 1,91 g/kg, upravljao Mercedesom poljskih registarskih oznaka cestom koja vodi kroz autokamp na području Puntižele u Puli.

Vezani članci Novi vlasnici pazinskih knjiga - 2 Knjižnica povukla nesvakidašnji potez: "Najtužnije bi bilo da sve te knjige završe kao stari papir" Oblak Iznad Pule osvanuo oblak zanimljiva oblika i nasmijao korisnike Facebooka

"Uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti zbog alkoholiziranosti, automobilom je prešao na zemljani teren, udario u šator i kotačem prešao preko ruke 40-godišnjeg talijanskog državljanina koji je spavao u šatoru", izvijestila je istarska policija.

Talijan je zbog ozljeda prevezen u OB Pula gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen te je pušten na kućnu njegu.

Policija je 64-godišnjaku privremeno oduzela vozačku dozvolu, smješten je u posebne prostorije policije do otriježnjenja te će mu biti uručen prekršajni nalog zbog počinjenja prometnih prekršaja.