Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez milosti za recidiviste

Izrečena najveća novčana kazna dosad: Pijan vozio na Krku iako mu je oduzeta vozačka pa odbio alkotest

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Krku je po hitnom je postupku kažnjen recidivist u prometnim prekršajima. Pijan je vozio bez vozačke i odbio alkotest, a kažnjen je rekordnom kaznom u iznosu od 30.000 kuna.

U utorak je policija u Krku zaustavila osobno vozilo marke Fiat, riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 56-godišnji hrvatski državljanin. Utvrđeno je da je vozio za vrijeme zabrane upravljanja vozilom B kategorije koja traje do siječnja 2020. godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Na riječkoj Kantridi ukradeni električni kablovi vrijedni 200 tisuća kuna, policija traži lopova Slika nije dostupna Policija prijavila svo troje Slovenka tvrdi da ju je na Krku pretukao bračni par: "Sve zbog hrane za mačke. Moj sin je prestravljen jer je sve gledao"

Iako vidno alkoholiziran, odbio je alkotest. 56-godišnjak je isključen iz prometa. Utvrđeno je da se radi o recidivisti koji je već kažnjavan zbog prometnih prekršaja.

Tijekom srijede doveden je na Općinski sud Crikvenica, u Stalnu službu u Krku. U žurnom postupku presudom mu je izrečena novčana kazna u ukupnom iznosu od 30.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 18 mjeseci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene