Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepoznati vozač u Renault Cliju plave boje naletio je na raskrižju zagrebačke Grižanske ulice i Avenije Dubrava na 15-godišnjeg pješaka na pješačkom prijelazu 16. lipnja u 20 sati.


Iz Grižanske ulice skretao je u Aveniju Dubrava i naletio na 15-godišnjaka koji je cestu prelazio dok je bilo uključeno zeleno svjetlo. Maloljetniku je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje su liječnici ustanovili da je lakše ozlijeđen. Policija traži vozača i moli očevice da se jave na brojeve telefona 6333-393 ili 192.

Vezani članci Policijsko vozilo, ilustracija U direktnom sudaru kod Poreča poginula 70-godišnja žena, vozač drugog automobila imao 1,67 promila Teška nesreća u Novoj Gradiški - 6 Ovako izgleda unutrašnjost kuće nakon što je u njoj sinoć završio automobil. Policija otkrila detalje nesreće

Policija također moli očevice sudara u blizini raskrižja Selske i Horvaćanske ceste u Zagrebu koji se dogodio u ponedjeljak u 9:50 da se jave. Sudarila su se dva automobila, teretnjak i jedno nepoznato vozilo. (Agencija VLM)