Zagrebačka policija prijavila je 42-godišnjakinju i 35-godišnjakinju u čijem stanu na Trešnjevci je pronađen laboratorij za uzgoj indijske konoplje i 3,1 kilogram marihuane namijenjene za daljnju preprodaju.

Galerija Kod dvije žene policija pronašla više od tri kilograma marihuane - 1 Kod dvije žene policija pronašla više od tri kilograma marihuane - 2 Kod dvije žene policija pronašla više od tri kilograma marihuane - 3 +2 Kod dvije žene policija pronašla više od tri kilograma marihuane - 4

Policija je precizirala da je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su osumnjičene u laboratoriju uzgajale marihuanu koju su sušile, usitnjavale, vagale i pakirale radi daljnje preprodaje.

Uz marihuanu, osumnjičenice su nabavljale smolu konoplje i psilocibin namijenjene daljnjoj preprodaji, dodala je PU zagrebačka.

Temeljem sudskog naloga u stanu 35-godišnjakinje je pronađen šator za umjetni uzgoj bilja s instaliranim sustavom za osvjetljavanje i ventilaciju u kojem se nalazilo devet stabljika konoplje visine od 35 do 115 centimetara, 3130 grama marihuane pakirane u 36 paketa i staklenki, 0,5 grama smole konoplje, 6 grama psilocibina, dvije digitalne vage s tragovima droge, predmeti za pakiranje droge i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Austrijska policija Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

Tunel Čardak Policija objavila detalje strašne prometne nesreće u tunelu Čardak: Vozač kombija udario u prikolicu kamiona i poginuo

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenice su predane pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju