Obavijesti Video Pretražite Navigacija
šutirali kokoš poput lopte

Privedena dvojica: Kaznene prijave zbog sramotne "zabave" kod Benkovca čiji je video šokirao javnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija provodi istragu sramotne "zabave" u vijećnici Općine Polača. Okupljeni su ulijevali pivo u kljun kokoši, potom su je šamarali i šutali poput lopte. Protiv dvojice muškaraca podnosi se kaznena prijava.

Policija je reagirala na snimku koja je objavljena u medijima. Benkovački policajci proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca zbog sumnje da su počinili kazneno djelo ubijanje ili mučenje životinja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo Ilustracija Grozote u Ukrajini Sustavno mučenje namjerna politika ruske vojske: "U 90 posto slučajeva..."

"21-godišnjaka i 22-godišnjaka sumnjiči se da su 25. travnja u večernjim satima u Polači, u prostorijama lokalne samouprave, bez opravdanog razloga zlostavljali životinju (kokoš), a na taj su način ostvarili obilježja navedenog kaznenog djela", priopćeno je iz PU zadarske.

Protiv njih dvojice nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava, istraga se nastavlja. Naime, tijekom proslave u vijećnici Općine Polača okupljeni su u jednom trenutku ulijevali pivo u kljun kokoši. Zatim su je šamarali i šutali poput lopte.

Osim što se nisu poštivale ni epidemiološke mjere, na vidjelo je izašlo i kako su donesenu životinju mučili i više puta šutirali.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene