Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u mjestu Orle

Drama kod Velike Gorice: Specijalci opkolili muškarca koji je pucao na kuću, nakon više sati se predao

Nakon višesatnih pregovora predao se muškarac koji je pucao po obiteljskoj kući (Foto: Pixell)
Nakon višesatnih pregovora predao se muškarac koji je pucao po obiteljskoj kući (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija Nakon višesatnih pregovora predao se muškarac koji je pucao po obiteljskoj kući (Foto: Pixell) Nakon višesatnih pregovora predao se muškarac koji je pucao po obiteljskoj kući (Foto: Pixell) Foto: Pixell Nakon višesatnih pregovora predao se muškarac koji je pucao po obiteljskoj kući (Foto: Pixell) Nakon višesatnih pregovora predao se muškarac koji je pucao po obiteljskoj kući (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Pripadnici ATJ Lučko, arhiva (Foto: Pixell) Galerija 1/3 >>
Policija je uspjela locirati muškarca koji je sinoć oko ponoći počeo pucati po obiteljskoj kući u mjestu Orle kod Velike Gorice. Antiteroristička jedinica Lučko više je sati pregovarala s njim da se preda, što je on i učinio nešto prije 11 sati.

U zagrebačkoj policiji navode da su u noći s četvrtka na petak, oko 23:50, u mjestu Orle, Ruča, 43-godišnjak i 37-godišnjak došli u dvorište kuće 76-godišnjaka te je 43-godišnjak iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema obiteljskoj kući u kojoj se nalazilo više osoba. Nitko nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Kad su policajci stigli na mjesto događaja, zatekli su 37-godišnjaka dok se 43-godišnjak udaljio te je lociran u blizini mjesta događaja na koje je upućen taktički tim ATJ Lučko i pregovarač.

U tijeku su pregovori, ali na nenaseljenom području koje osigurava policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene