Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ispali iz auta

Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć

Aktualno Galerija Davorka Goić, zadarski azil Davorka Goić, zadarski azil Foto: DNEVNIK.hr Detalji prometne nesreće - 1 Detalji prometne nesreće - 1 Foto: DNEVNIK.hr Detalji prometne nesreće - 2 Detalji prometne nesreće - 2 Foto: DNEVNIK.hr Detalji prometne nesreće - 3 Detalji prometne nesreće - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Detalji prometne nesreće - 4 Galerija 1/6 >>
U prometnoj nesreći smrtno su stradali 37-godišnji hrvatski državljanin i 28-godišnji državljanin Crne Gore.

Zadarska policija završila je očevid stravične prometne nesreće u kojoj su u ponedjeljak oko 13:10 na A1 poginule dvije osobe.

Vozač automobila splitskih registarskih oznaka sišao je s kolnika na makadamsku površinu koja se nalazi između dva kolnička traka, a potom se nekontrolirano vratio na kolnik. U zanošenju automobila izletio je ponovo izvan kolnika te prednjim dijelom automobila udario u kamene stijene, odbio se od njih te nastavio više puta nekontrolirano rotirati.

Pročitajte i ovo Rene Medvešek i Anja Perković radovi dobro napreduju Više od 4 godine od potresa obnova u centru Zagreba: "Negdje se tom tunelu nazire kraj pa nam je svima lakše"

U automobilu je bio i pas tipa staford koji je pobjegao. Iz zadarskog azila mole građane ako su ga vidjeli da se obrate nadležnim službama.

"Pas se kretao u smjeru Sveti Rok stara cesta obrovačka u smjeru Obrovca. Molimo sve građane ako ga vide, uoče ili susretnu da nazovu ili kontaktiraju odmah nadležne službe 112 ili policiju, može se i nas nazvati. Ono što mi imamo saznanje je da izbezumnjeno trčao tom starom cestom gdje je sad pas i u kakvom je stanju mi zaista ne znamo, ali voljeli bi ga naći da obavjestimo obitelj da dođu što prije po psa", izjavila je Davorka Goić iz zadarskog azila.

Pročitajte i ovo Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Policija uhvatila počinitelja Zločin koji je potresao javnost: Pronađena tijela TV voditelja i njegova partnera koje je ubio policajac

Kobna pogreška

"Prilikom rotiranja vozila na kolnik ceste ispali su vozač i putnik, 37-godišnji hrvatski državljanin i 28-godišnji državljanin Crne Gore, koji nisu koristili sigurnosni pojas", javlja policija. Nevezanje je bila kobna pogreška.

Od zadobivenih ozljeda vozač i putnik smrtno su stradali na mjestu događaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važne obavijesti Vozači, pripazite! Zatvoreno raskrižje na Jarunu, a u srijedu počinju tromjesečni radovi u centru grada

Policijski službenici u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom u Zadru nastavljaju s daljnjim prikupljanjem i utvrđivanjem svih činjenica i okolnosti događaja.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene