Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija uhvatila počinitelja

Zločin koji je potresao javnost: Pronađena tijela TV voditelja i njegova partnera koje je ubio policajac

Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies
Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Foto: Screenshot/YouTube
Australska policija pronašla je tijela australskog TV voditelja i njegova partnera.

Tijela nestalog para Jessea Bairda i Lukea Daviesa pronađena su jugozapadno od Sydneyja četiri dana nakon što je 28-godišnji policajac Beau Lamarre, koji je nekoć izlazio s Bairdom, optužen za njihovo ubojstvo.

"Vjerujemo da smo locirali dva tijela. Obavijestili smo obitelji. Uvjereni smo da smo pronašli Lukea i Jessea", novinarima je rekla policajka Karen Webb te je dodala da su pronađeni uz pomoć optuženika koji im je svojevoljno otkrio potrebne informacije.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron Očekuje se reakcija Moskve Europske zemlje slat će svoje vojnike u Ukrajinu? Macron najavio ono čega se mnogi pribojavaju

Podsjetimo, 28-godišnji policajac optužen je za ubojstvo nestalog australskog TV voditelja 26-godišnjeg Jessea Bairda i njegova 29-godišnjeg partnera Lukea Daviesa. Policija sumnja da ih je Lamarre prošlog ponedjeljka ubio pištoljem u predgrađu Sydneyja i da je zatim unajmio kombi da se riješi tijela.

Svjedoci su policiji rekli da su na dan ubojstva čuli vikanje i svađu, a te je večeri na mjestu događaja snimljen kombi koji je naknadno pronađen na jugu Sydneyja. Policija je na mjestu zločina u Paddingtonu pronašla metak koji odgovara Lamarreovu službenom pištolju, kao i znatnu količinu krvi i tragove borbe.

Osim toga, policija je u kontejneru u Cronulli, 28 km udaljenom od mjesta zločina, pronašla odjeću prekrivenu krvlju, telefon i kreditne kartice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene