Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj ubijene Meksikanke

Policija moli pomoć: Neka se javi osoba kojoj pripada ovaj dres!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija objavila je dres koji se povezuje sa slučajem teškog ubojstva Meksikanke Selene Margarite Graciano Macedo na Marjanu.

'Vezano uz kazneno djelo teškog ubojstva državljanke Meksika Selene Margarite Graciano Macedo policija poziva korisnika sportske majice na fotografijama i sve građane koji imaju informacije o osobi koja se koristila sportskom majicom da dostave informacije pozivom na broj telefona 192, adresu elektronske pošte policija@mup.hr ili u najbližu policijsku postaju', izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Pročitajte i ovo Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Predan u pritvor Policija objavila sve detalje ubojstva iz Splita, pred sud ide i napadačev brat Nožem usmrćen mladi Splićanin - 2 privedena trojica braće Nakon napada u Splitu ubojica je ostao pokraj žrtve držeći nož u ruci: Čuje se kako netko viče "zovi hitnu", a on samo stoji na mjestu

>> Brat ubijene Meksikanke: Trebao bih puno hrabrosti da se suočim s ubojicom moje sestre

>> Policija pronašla važne tragove u vezi ubojstva Meksikanke

Kako je izvijestila splitska policija prema do sada prikupljenim informacijama postoje indicije da je osoba koja bi mogla imati saznanja o počinitelju ovog teškog kaznenog djela kao i o samom kaznenom djelu ranije koristila sportsku majicu s oznakama nogometnog kluba 'AC MILAN' s otisnutim brojem '5' i natpisom 'REK_I' na leđima te slabo vidljivim natpisom na prsima 'bwin'. U natpisu 'REK_I' između slova 'K' i 'I' nedostaje slovo.

Podsjetimo 31-godišnja turistkinja je ubijena na Marjanu, omiljenom mjestu za šetnju i rekreaciju Splićana i brojnih turista.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iP ad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene