Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao i bježati

VIDEO Neočekivani ulov policije: Zaustavili muškarca, a iz auta se proširio neobičan miris...

Ušao je ilegalno iz Crne Gore pa unajmio vozilo. Uhvatili su ga sasvim slučajno.

Policajci iz postaje Ploče jučer su oko 10:40 na cesti u Rogotinu zaustavili auto dubrovačkih registracija kojim je upravljao 22-godišnji državljanin Crne Gore.

"S obzirom na to da se iz unutrašnjosti vozila osjetio miris marihuane i da se vozač u jednom trenutku pokušao naglo udaljiti iz vozila, policijski službenici koji su obavljali kontrolu prometa posumnjali su na krijumčarenje droge te je zatražen nalog za pretragu vozila", javlja PU dubrovačko-neretvanska. 

Pretraga je obavljena tijekom poslijepodnevnih sati temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku, kada je u prtljažniku vozila pronađeno 50 paketa s ukupno 55 kg marihuane.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a vozač uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Pronašli mu 55 kilograma marihuane Pronašli mu 55 kilograma marihuane Foto: PU dobrovačko-neretvanska

Utvrđeno je kako je prethodne noći u Republiku Hrvatsku ušao ilegalno iz Crne Gore, pješice preko brda Košare, nakon čega je unajmio vozilo kojim je drogu imao namjeru prevesti prema zemljama Zapadne Europe.

Pročitajte i ovo Loka I nije joj prvi put Heroj dana je na četiri noge: Loka nanjušila drogu u obiteljskoj radionici, na mjestu gdje je nitko ne bi tražio

Pročitajte i ovo Belgijska ovčarka Loka pronašla drogu sakrivenu u tokarskom stroju - 4 specijalizirani pas Loka pronašla gotovo kilogram droge: Pogledajte gdje su je pokušali sakriti

"Zbog ilegalnog prelaska državne granice osumnjičeni 22-godišnjak prekršajno je sankcioniran, dok je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama rano jutros doveden pritvorskom nadzorniku", dodaju u policiji.



 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene