Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Pijan ušetao ženi u dvorište, ona ga udarila oštrim predmetom u čelo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
U Markovom polju jučer je došlo do pokušaja ubojstva, priopćila je policija.

U Zagrebu je jučer došlo do pokušaja ubojstva. 

"Jučer, 20. siječnja oko 14.20 sati u Zlatarskoj ulici u mjestu Markovo Polje, 49-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,42 g/kg u organizmu ušao je u dvorište kuće 64-godišnjakinje gdje su se verbalno sukobili da bi ga 64-godišnjakinja oštrim predmetom udarila u predjelu čela, nakon čega joj je on oteo oštri predmet te se s njime udaljio iz dvorišta.

Nedugo nakon događaja, u mjestu Vugrovec, s oštrim predmetom koji je nosio sa sobom pronašli su ga policijski službenici te je doveden u službene prostorije policije odakle je prevezen je u Kliničku bolnicu Dubrava radi pružanja liječničke pomoći. Muškarac je lakše ozlijeđen, a 64-godišnjakinja je uhićena te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Darijo Brzoja Pripazite Hladni val može utjecati na zdravlje: Velika opasnost izdana je za Zagreb, a umjerena za Karlovac i Rijeku

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju.

Osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu", izvijestila je policija

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene