Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prebačeni u bolnicu

Pokušaj ubojstva u Petrinji: Nepoznati počinitelji izboli dvojicu mladića i teško ih ozlijedili, jedan od ozlijeđenih je pripadnik hrvatske vojske

Dvije su osobe ozlijeđene u pokušaju ubojstva koji se dogodio jutros u Sisačkoj ulici u Petrinji. Iz MORH-a su potvrdili da je jedna od žrtava pripadnik Hrvatske vojske.

Iz sisačko-moslavačke policije javljaju kako je jedan ili više nepoznatih počinitelja pokušalo ubiti dvije mlađe muške osobe.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Policija je priopćila da su u jutarnjim satima u Sisačkoj ulici u Petrinji dvije mlađe osobe napadnute "od strane za sada nepoznatog počinitelja ili više njih, uporabom podesnog predmeta", što je kvalificirano kao pokušaj ubojstva. 

Neslužbeno doznajemo da je riječ o dvojici mladića (22) koji su zadobili ubodne rane oštrim predmetom.

Iz MORH-a su nam potvrdili da je jedan od njih pripadnik vojske.  "Prema dostupnim informacijama, jedna od žrtava je pripadnik Hrvatske vojske, koji je zadobio teške tjelesne ozljede, izvan redovnog radnog vremena, izvan vojne službe", rekli su u MORH-u.

''Napad se dogodio oko 3 sata tijekom noći, nedaleko od centra Petrinje, u Sisačkoj ulici. Dvojica su se vraćala iz noćnog izlaska kada ih je presrela skupina mladića i napala ih, probola hladnim oružjem i ostavila ih da leže u vlastitoj krvi na cesti. Policija nije mogla potvrditi koliko je napadača bilo, jesu li otprije poznati policiji te je li policija bliže njihovu pronalasku'', izvijestila je iz Petrinje za Dnevnik Nove TV reporterka Barbara Štrbac. Kada se napadače uhvati, teretit će ih se za pokušaj ubojstva.

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su im kvalificirane teške tjelesne ozljede. No kako doznajemo iz policije, nisu u životnoj opasnosti.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene