Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevrnuo se na njivu

Poginula dva vozača traktora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica prometne nesreće koja se jutros oko 3,30 sati dogodila na cesti Tordinci-Antinska Mlaka poginuo je vozač traktora, potvrdili su u Operativno-komunikacijskom centru PU vukovarsko-srijemske.

Do nesreće je došlo kada se osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka zabio u stražnji dio traktora,Ozlijeđen je i vozač osobnog automobila, koji je kao i vozač traktora nakon nesreće prebačen u Opću bolnicu Vinkovci, a oko 7 sati vozač traktora je od zadobivenih ozljeda umro. Očevidom će se utvrditi detaljniji uzroci nesreće.

Pročitajte i ovo Nesreća u Zagrebu - 3 očevid u tijeku FOTO Nesreća na poznatom zagrebačkom raskršću: "Začuo se strašan udarac" Slika nije dostupna Imao zabranu vožnje Čačinci: Udario u traktor i poginuo

U prometnoj nesreći poginuo vozač traktora

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17,50 sati na području Svetog Ivana Zeline, poginuo je 81-godišnji vozač traktora, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

81-godišnji Josip Hasan upravljao je poljoprivrednim traktorom marke 'štore' bez registracijskih oznaka, ulicom Hasani. U blizini kućnog broja 38a je ulaskom u blagi lijevi zavoj desnim kotačima zahvatio bankinu, prešao preko nje te se prevrnuo na njivu. Umro je na mjestu nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene