Ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)

Ličko-senjska policija privela je muškarca koji je alkoholiziran vozio autocestom u suprotnom smjeru.


Policija je 1. studenog 2019. godine u 3.45 sati na 185. kilometru autoceste A-1, područje Policijske postaje Gospić, u smjeru juga, zaustavila osobni automobil čakovečke registracijske oznake kojim je iz suprotnog, tj. nedozvoljenog smjera upravljao 54-godišnjak iz Čakovca.

Vezani članci Hummer i Honda (Foto: Screenshot/YouTube) Oprez, testosteron na cesti! Manijaci na autocesti šokirali ostale sudionike prometa Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Dusko Jaramaz) Zlostavljači životinja: U Lici ubijeni i ozlijeđeni konji i krave, kod Šibenika otrovani psi, u Istri ubijen mačak

S obzirom da je pokazivao znakove alkoholiziranosti, ponuđeno mu je alkotestiranje, što je on odbio.

Kako je namjeravao nastaviti s daljnjim činjenjem prekršaja, određeno mu je smještanje u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, priopćila je PU ličko-senjska.

On je zbog počinjenih prekršaja uhićen i uz optužni prijedlog doveden u nadležni sud, gdje je Rješenjem proglašen krivim te je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 19.700,00 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci.