Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio 10 mjeseci

Otac poginule djevojke nakon presude napao osuđenog vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I.Š., otac poginule 20-godišnje M.K, u hodniku suda nasrnuo je na 21-godišnjeg Z.M. koji je na pješačkom prijelazu usmrtio njegovu kći.

21-godišnjak je na Općinskom sudu u Osijeku osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju 10 mjeseci, piše Večernji list. Nezadovoljan kaznom za smrt kćeri, I.Š. na hodniku suda šakom u glavu udario je 21-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić ex. Rimac Udarac za obranu Visoki kazneni sud o slučaju Josipe Pleslić: "Obrana je imala vremena iznijeti svoje argumente" Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Mladić je pao na pod, a njegov otac obratio se uzrujanom I.Š. koji je umalo nasrnuo i na njega. Sukob je spriječen nakon što su se umiješali odvjetnici i pravosudni policajci.

Nesreća u kojoj je smrtno stradala 20-godišnjakinja dogodila se 12. studenog prošle godine. Optuženi 21-godišnjak na sudu je kazao da je obilazio biciklista i tada uočio jednu osobu na pješačkom prijelazu. Pokušao je reagirati, ali je počeo kočiti tek kada je udario djevojku.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene