Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio 3 godine uvjetno

Prijetio bivšoj seks snimkama, tražio od nje 30.000 kuna, no nije računao na jedno...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zadru je osuđen muškarac koji je prije devet godina bivšu djevojku ucjenjivao intimnim snimkama.

Nakon što je 2008. godine prekinuta šestomjesečna ljubavna veza između sada 47-godišnjeg S.Š.-a i  djevojke T.B., on joj je poslao više SMS poruka kojima joj je zaprijetio da će video snimke njihovih intimnih odnosa dostaviti njezinom bivšem suprugu kako bi joj se oduzela skrb nad sinovima.

Pročitajte i ovo Marina Lovrić Merzel Nakon 10 godina Bivša županica osuđena na šest godina zatvora: Oduzet joj nezakonito stečena imovina Ilustracija Žale se Slovenski ribari traže pomoć suda u Strasbourgu: "Kazni je toliko da se više niti ne broje"

Nije stao na tome, nego je i prijetio je da će snimke objaviti, ako mu ne isplati oko 30 tisuća kuna.

Djevojka je to odlučila prijaviti policiji i u dogovoru s njima odazvala se na poziv ucjenjivača za sastanak na Obali kneza Branimira.

S označenih 500 kuna stigla je na dogovoreno mjesto gdje se on pojavio sa svojim automobilom i pritom inzistirao da ona uđe u vozilo. Ona je to, po prethodnom dogovoru sa službenicima policije, odbila. U tom trenutku S.Š. se htio udaljiti, no zaustavila ga je policija, piše 057info.hr.

Općinski sud u Zadru sada ga je nepravomoćno osudio na kaznu zatvora od 11 mjeseci zatvora umjesto koje se primjenjuje uvjetna u trajanju od tri godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene