Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom vikenda

Osijek: Opljačkali dvije prodavaonice, poštanski ured i otkupljivačnicu zlata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom vikenda u Osječko-baranjskoj županiji dogodila su se četiri razbojstva u kojima su nepoznati počinitelji opljačkali dvije prodavaonice, poštanski ured i poslovnicu za otkup zlata, izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Glasnogovornica Policijske uprave Ivana Delaš rekla je kako je nepoznati počinitelj 20. siječnja u 16:15 sati, uz prijetnju vatrenim oružjem, opljačkao poštanski ured u Osijeku, a od službenice je uzeo nekoliko tisuća kuna. Toga dana u 19:50 sati nepoznati je pljačkaš iz prodavaonice u Osijeku uz prijetnju hladnim oružjem uzeo nekoliko stotina kuna.

Nepoznati je razbojnik 20. siječnja u 19:30 sati iz poslovnice za otkup zlata i srebra u Našicama, uz prijetnju hladnim oružjem, od djelatnice uzeo više stotina kuna te manju količinu zlatnoga i srebrnog nakita, a 21. siječnja oko 18 sati nepoznati je počinitelj, prijeteći vatrenim oružjem 35-godišnjoj prodavačici, u Vlapovu opljačkao prodavaonicu iz koje je uzeo nekoliko tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Vatrogasci - 3 natjecanje fire combat Vatrogasci se prisjetili najtežih trenutaka: "Bilo je kao u paklu" Ilustracija Na Medveščaku Provalio u stan pa opljačkao 83-godišnjaka: Šteta više desetaka tisuća eura

>> Ukrao tonu i pol starog željeza

Glasnogovornica Delaš je izvijestila kako su se prošlog tjedna na cestama te županije dogodile 32 prometne nesreće u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena, a sedam ih je lakše ozlijeđeno. Dodala je kako je tijekom pojačanih mjera nadzora prometa u povodu blagdana Sv. Vinka 56 vozača zatečeno u upravljanju vozilom pod utjecajem alkohola.

S najvećom koncentracijom alkohola u krvi od 2,59 promila zatečen je 22. siječnja 45-godišnji vozač osobnog automobila iz Beloga Manastira, koji dosad pet puta evidentiran kao počinitelj prometnih prekršaja, od čega mu je to treći put za vožnju pod utjecajem alkohola. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene