Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za razbojnikom

Oružana pljačka banke u Prečkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati razbojnik opljačkao je večeras poslovnicu Raiffeisen banke u zagrebačkom naselju Prečko, doznaje se u zagrebačkoj policiji, koja još nema podataka s kolikim je plijenom pobjegao razbojnik za kojim se intenzivno traga.

Muškarac naoružan vatrenim oružjem u banku u Ulici Prečko 22 upao je oko 18,20 sati. Djelatnici i zaštitaru zaprijetio je vatrenim oružjem, uzeo novac i pobjegao u nepoznatom smjeru, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Jelena Bikić.

U policiji nisu željeli govoriti je li razbojnik zaprijetio dugim ili kratkim oružjem, kao ni koliki bi mogao biti iznos plijena s kojim je pobjegao.

Više podataka bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku i razgovora s djelatnicom i zaštitarom, kazala je Bikić. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Banka - 4 Bolje biti dužnik, nego štediša Banke u Hrvatskoj trljaju ruke, ali građani zbog jedne stvari mogu biti zadovoljni Vladimir Putin Kad nema ljubavi Udarili Putina gdje ga najviše boli i narušili dobre odnose: "Ne žele riskirati, mogu izgubiti puno više od Rusije"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene