Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Opet lažna dojava o bombi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija zaprimila je danas oko 14,20 sati anonimnu telefonsku dojavu o bombi u Osnovnoj školi 'Tina Ujevića' u Šibeniku, koja se nakon pirotehničkog pregleda pokazala lažnom.

Nastava je bila prekinuta, a iz sigurnosnih razloga učenici su napustili školu, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Pregled policije nakon dojave Četiri su dojave lažne Dojava o bombama na više mjesta u Zagrebu! Objavljeni su detalji prijetećeg maila Slika nije dostupna Uoči redovite sjednice Lažna bomba ispraznila Poglavarstvo

Policija tvrdi da je na tragu počinitelja te da je po svemu sudeći riječ o mlađim muškim osobama, lošijim učenicima, koji na taj način pokušavaju ometati nastavu u vrijeme kad se zaključuju ocjene uoči završetka školske godine.

Budući da je to u zadnjih tjedan dana četvrta lažna dojava o bombi u šibenskim osnovnim i srednjim školama, u priopćenju šibenske policije ističe se kako je riječ o kažnjivu djelu širenja lažnih i uznemirujućih glasina za koje je predviđena zatvorska kazna od tri mjeseca do tri godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene