Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog nedostatka dokaza Općinsko državno odvjetništvo u Zadru odbacilo je kaznenu prijavu protiv 34-godišnjeg I. E. iz Benkovca, osumnjičena da je počinio kažnjivo djelo bluda nad svojim četverogodišnjim djetetom.


Nakon istrage spis je proslijeđen Državnom odvjetništvu na odlučivanje, a Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je nakon toga odbacilo prijavu.

Vezani članci U rad puštena Vjetroelektrana Korlat - 4 Top investicija u zadarskom zaleđu, u rad je puštena vjetroelektrana vrijedna pola milijarde kuna: "Imamo, hvala Bogu, i bure i juga" Dino Goleš Nakon brisanja građana iz platforme za cijepljenje: "Vremena je sve manje, a greške sve češće"

Benkovčanin je 20. prosinca pod sumnjom da je zadovoljavao pohotu pred djetetom kazneno prijavljen i sproveden istražnom sucu koji ga je saslušao i odredio mu 15-dnevni pritvor. I.E. je član benkovačkog HDZ-a.

Kako se doznaje u benkovačkoj gradskoj upravi, I.E. je nastavio obnašati dužnost direktora benkovačkog Gradskoga komunalnog poduzeća, jer mu optužbe nisu dokazane.