Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DNA analiza pokazala

Obezglavljeni leš s Jaruna je srpski kriminalac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
DNA analiza iz Zavoda za sudsku medicinu otkrila je identitet raskomadanog leša.

Radi se o Cvetku Simiću, evidentiranom kriminalcu iz Srbije, neslužbeno je potvrđeno. Simić ima podeblji dosje u Srbiji te ga se veže uz poslove krijumčarenja droge.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Detalji slučaja ujutro Zagreb: Uz prugu u Svetoj Klari pronađeno tijelo muškarca Slika nije dostupna Čeka se nalaz obdukcije Buzet: Pronađeno raspadnuto truplo kraj željezničke postaje

Podsjetimo, plutajući leš muške osobe, bez glave, šaka i nogu prije par dana pronašli su pripadnici Kajakaškog kluba na južnoj strani Jaruna.  Policija je u crnoj vreći, nedaleko od mjesta gdje je pronađeno truplo, pronašla i noge žrtve.

>> Leš bez glave, šaka i nogu pronađen u Jarunu

>> 'Želio je sakriti identitet žrtve, nema tu psihopatologije serijskog ubojice'

Policija je iznimno oprezna s informacijama o slučaju, koji zasad još službeno ne naziva ubojstvom. Stručnjaci upozoravaju da je u ovakvim slučajeva, prilično jasno da se radi o detaljno isplaniranoj egzekuciji. Dodali su kako se vjerojatno ne radi o nikakvoj psihopatologiji u smislu ubojice ili serijskog ubojice, već o mafijaškom ubojstvu u kojem su se željeli prikriti svi tragovi.  

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene