Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neidentificirana osoba

Borovo: Pokraj pruge pronađen leš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je jutros oko 7 sati na 17. kilometru željezničke pruge Županja-Cerna na lokalitetu Borovo pronašla tijelo za sada neidentificirane osobe, potvrdio je Hini glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Luka Barunčić.

'Da mrtva osoba leži uz prugu dojavio je strojovođa vlaka, a za sada pretpostavljamo da je riječ o osobi koja je prethodno ilegalno ušla u Republiku Hrvatsku, najvjerojatnije državljaninu Pakistana', rekao je Barunčić. Dodao je kako se mrtva osoba povezuje s dojavom koju je policija dobila sat vremena ranije.

Naime, 'policiji je građanin iz Cerne dojavio jutros u 6,07 sati da se na autobusnoj stanici u Cerni nalaze tri osobe na kojima su vidljive lakše ozljede', pojasnio je glasnogovornik Barunčić te dodao kako su te osobe prevezene u vinkovačku Opću bolnicu gdje im je ukazana pomoć i s njima se pokušava uspostaviti kontakt.

Policija pretpostavlja da su te tri osobe, tamnije puti, također državljani Pakistana koji su ilegalno ušli u Hrvatsku, a povezuje ih se s pronađenom mrtvom neidentificiranom osobom. Po ozljedama na tri osobe pronađene u Cerni kao i na mrtvoj osobi pronađenoj uz prugu, policija pretpostavlja da su svi iskakali iz vlaka pri čemu je jedna osoba poginula. (HIna)

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Ilustracija Šok u Njemačkoj Policajci prišli muškarcu i pokušali razgovarati s njim, no nisu očekivali ono što je uslijedilo

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene