Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Visoki stupanj raspadanja

U moru kod Pašmana pronađeno tijelo nepoznate osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U moru dvije milje od Sukošana, u blizini mjesta Banj na otoku Pašmanu, pronađeno je tijelo nepoznate osobe, priopćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Kako se navodi, Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru večeras oko 20,22 sati zaprimila je poziv od njemačke brodice 'Stella' da je uočila tijelo u moru, oko dvije nautičke milje južno od Sukošana, u blizini mjesta Banj na otoku Pašmanu.

Nacionalna središnjica je o tome odmah obavijestila Lučku kapetaniju Zadar i policiju u Zadru, te je na navedeno mjesto upućeno policijsko plovilo 'Škabrnja'.

U 21,16 sati od Pomorske policije Zadar zaprimljena je informacija da je plovilo na navedenom mjestu uočilo tijelo u visokom stupnju raspadanja te je nemoguća identifikacija.

U akciju će se uključiti Specijalne postrojbe MUP-a (ronioci) radi podizanja tijela na plovilo i potom prijevoza na obdukciju, navodi glasnogovornica Ministarstva, Marina Halužan. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija javila policija U Savi pronađen ženski leš Slika nije dostupna Sumnja se na nestalog Jurlinu U moru između Vira i Paga pronađeno tijelo muškarca

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene