Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Skriven dočekao izvanbračnu suprugu i ubo je u leđa nožem pa pokušao ubiti i muškarca koji joj je pritekao u pomoć

Nož u ruci, ilustracija (Foto: Getty)
Nož u ruci, ilustracija (Foto: Getty) Foto: Getty
Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Osijeku optužnicu protiv 47-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja dva kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju.

47-godišnjaka terete da je 7. studenog 2020. oko 18:00 sati, ispred ulaza u stambenu zgradu u Osijeku, u ljutnji pokušao ubiti svoju 44-godišnju izvanbračnu suprugu.

Pročitajte i ovo Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno" Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

Povod tome je njezina kaznena prijava za ranije verbalne i fizičke napade te nanošenje tjelesnih ozljeda. 47-godišnjak je skriven i naoružan nožem, pričekao njezin izlazak iz stana te potrčao prema njoj i nožem ju ubo u leđa.

Kod 44-godišnjakinje je utvrđena osobito teška tjelesna ozljeda, a ostala je živa samo zahvaljujući intervenciji liječnika.

47-godišnjaka se tereti i da je u isto vrijeme napao i muškarca u dobi od 51 godine, koji mu je pokušao oduzeti nož i spriječio ga u napadu na izvanbračnu suprugu. 47-godišnjak je i njega pokušao ubiti. Nožem ga je ubo u lijevu natkoljenicu i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu, ozljedu mišića.

Njegov daljnji napad spriječile su osobe koje su se tamo zatekle. Predloženo je produljenje istražnog zatvora protiv 47-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene