Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bijesan jer mu je mjesecima zlostavljao sestru 26-godišnji Zagrepčanin sinoć je palicom i nožem teško ozlijedio svog šogora, kojemu je postavio zasjedu u veži njegove zgrade, izvijestila je policija.Nakon napada 26-godišnjak je pobjegao i policija za njim traga, a ozlijeđeni muškarac, inače njegov vršnjak, zbrinut je u KBC-u Zagreb.

Vezani članci Policija, Njemačka Napad nožem u Njemačkoj: Pet osoba ozlijeđeno, jedna se bori za život Slika nije dostupna Susjeda ubio udarajući ga palicom po glavi

Policija tvrdi da su se njih dvojica već mjesecima često svađali jer je ozlijeđeni navodno zlostavljao svoju suprugu, odnosno napadačevu sestru.

Odlučan da mu se osveti 26-godišnjak je šogora sačekao u veži njegove zgrade u Hermanovoj ulici u Novom Zagrebu, palicom ga udario u glavu i nožem zarezao po čelu. 

Ozlijeđeni je pobjegao na parkiralište ispred zgrade, ali ga je ovaj sustigao i još jednom nožem ubo u prsa. No, potom mu je ipak uspio izmaknuti, a napadač se udaljio prema naselju
Trnsko, kažu u policiji.

Liječnici u KBC-u Zagreb utvrdili su da ozlijeđeni ima ubodnu ranu ispod lijeve bradavice, posjekotinu na čelu i hematom ispod desnog oka.

Policija je ovaj događaj okvalificirala kao pokušaj ubojstva i
intenzivno traga za odbjeglim 26-godišnjakom.