Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NE OSJEĆAJU SE SIGURNO

Građani u šoku nakon strašnog zločina: ''Naše malo misto je dosad bilo sigurno, a sada ti puca netko iza leđa. Strah je uša u kosti..."

Aktualno Galerija Istraga na mjestu ubojstva u Vodicama - 4 Istraga na mjestu ubojstva u Vodicama - 4 Foto: DNEVNIK.hr Istraga na mjestu ubojstva u Vodicama - 3 Istraga na mjestu ubojstva u Vodicama - 3 Foto: DNEVNIK.hr Istraga na mjestu ubojstva u Vodicama - 2 Istraga na mjestu ubojstva u Vodicama - 2 Foto: DNEVNIK.hr Istraga na mjestu ubojstva u Vodicama - 1 Istraga na mjestu ubojstva u Vodicama - 1 Foto: DNEVNIK.hr +1 Krešimir, Vodice Galerija 1/6 >>
Danas se dogodilo krvoproliće u Šibensko-kninskoj županiji. Policija je potvrdila četvero mrtvih na dvije lokacije.

Nešto prije 13 sati iz automatskog oružja na javnom mjestu u Vodicama izrešetan je poznati šibenski poduzetnik, a dvadeset minuta poslije tri osobe pronađene su mrtve u skladištu u jednom objektu na Ražinama na ulazu u Šibenik. Na teren su poslane sve raspoložive policijske snage, koje su tragale za napadačem. Njegovo je beživotno tijelo pronađeno u večernjim satima pokraj automobila kojim je bježao.

Policija je objavila vrlo malo detalja o stravičnom raspletu, a mještani su šokirani jer su mnogi poznavali nekog od ubijenih.

"Bože sačuvaj! Ne možeš virovat'', govori Alen iz Vodica i nadodaje da se više ne osjeća sigurno kao nekad. ''Ma je, ali to je sad, čovik nema šta reć, ne možeš od straha, vidite nema nigdi nikoga, sve odjedanput, sve prazno".

Mjesto koje je sve jučer bilo sigurno, danas više nije. Mještanima nije svejedno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UBIJENO ČETVERO LJUDI Četverostruki ubojica pronađen mrtav u Vodicama pokraj automobila kojim je bježao

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TRAGEDIJA KOD ŠIBENIKA Zastrašujući prizori: Ovako izgleda izrešetani automobil u kojem je život izgubio muškarac u Vodicama

"Naše misto, malo misto je sigurno do sad bilo i odjedanput se okreneš vidiš da ti puca netko iza leđa, strah uša u kosti usrid bila dana. Američke filmove gledamo, tamo se puca, a sad došlo je to i kod nas, nažalost, žalosno je, ali ne znam koji povod je došao da netko nekog ubije", rekao je Krešimir iz Vodica.

Više informacija o događaju možete doznati OVDJE.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene