Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Životno ugrožen

Bori se za život u splitskoj bolnici: Muškarcu ozlijeđenom u požaru gumenjaka opečeno 35 posto tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške tjelesne ozljede opasne za život zadobio je 42-godišnji muškarac na Hvaru u požaru gumenjaka glisera, doznaje se srijedu u splitskoj policiji.

Splitska bolnica izvijestila je da je muškarcu kojega je zahvatila vatra u požaru gumenjaka na Hvaru opečeno 35 posto površine tijela, životno je ugrožen i smješten na odjel intenzivnog liječenja, gdje mu se liječnici bore za život.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega

Teška nesreća dogodila se u utorak u 22:​40 u uvali Sirena​ na Hvaru, gdje je bio privezan gumenjak dužine sedam metara.

Prilikom popravljanja motora izbio je požar u kojem je vatra zahvatila 42-godišnjaka, koji je opečen i helikopterom prebačen u splitski KBC.

Gumenjak je potonuo, a druga plovila nisu bila zahvaćena vatrom. ​Požar na gumenjaku gasilo je sedam vatrogasaca s tri vozila iz DVD-a Hvar, a ugašen je u 23:3​0.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene