Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mađarske vlasti su obavijestile hrvatsku policiju o pronalasku tijela nepoznatog muškarca.


Nakon što su sinoć mađarske vlasti obavijestile hrvatsku policiju da su u rijeci nedaleko mjesta Terezino Polje, uz lijevu obalu rijeke Drave, pronašli tijelo nepoznatog muškarca, potraga za Marijanom Matočecom (43) iz Križnice, koji se u nedjelju oko 19,30 sati utopio u rijeci i nestao u mutnoj vodi, službeno je obustavljena.

Vezani članci Mađarski premijer Viktor Orban (Foto: AFP) Mađarska zatvorila granice za strance, ulazak dopuštaju samo državljanima triju zemalja Koronavirus u svijetu - 1 Mađarska zabilježila rekordan rast broja zaraženih, od utorka zatvara svoje granice za većinu stranaca

Kako mađarska vlast nema zabilježen slučaj utapanja na rijeci Dravi, a odjeća i drugi znakovi na tijelu utopljenika potvrđuju da se vjerojatno radi o Matočecu, tijelo utopljenika bit će prevezeno u Hrvatsku te će se nakon obdukcije utvrditi uzrok smrti i njegov identitet.

>> Rijeka: U moru pronašli tijelo dječaka

Otkako je rijeka odnijela Marijana Matočeca za njegovim tijelom četiri dana tragali su policija, ronioci, ribiči, prijatelji prirode, volonteri 'MP5Tima' Pitomača i mnogi drugi, a rijeka ga je odnijela gotovo 15 kilometara dalje od mjesta na kojem se utopio. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.