Novac u rukama, ilustracija
Novac u rukama, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr

Požeško-slavonska policija prijavila je 25-godišnjaka s područja Slavonskog Broda za prevaru nakon što je preko društvenih mreža kontaktirao s 40-godišnjakinjom i 54-godišnjakom i predstavio im se kao rođak te od njih tražio novac.


Vrijednosne bonove u iznosu od 1900 kuna 25-godišnjak je, lažno im se predstavljajući kao bratić, u Požegi tražio od 40-godišnjakinje i 54-godišnjaka. Oni su mu bonove poslali, no naknadno su sve prijavili policiji, koja je uhitila prevaranta.

Vezani članci Policija traži muškarca s fotografija - 4 Prepoznajete li muškarca s fotografija? Zagrebačka policija traži ga zbog prevare Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Policija još jednom upozorava: Javljaju se novi slučajevi prijevara starijih osoba

Požeško-slavonska policija u srijedu je priopćila kako je dovršila kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom s područja Slavonskog Broda, kojega sumnjiči da je počinio kazneno djelo prijevare.

Tereti ga da se lani u prosincu putem društvene mreže obratio 40-godišnjakinji i 54-godišnjaku s područja Požege te se predstavio kao njihov bratić i zamolio ih da mu pošalju vrijednosne bonove u iznosu od 1900,00 kuna, što su oni i učinili.

Ipak, naknadno su utvrdili da se mladić lažno predstavio i sve prijavili policiji.