Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

prevara u slavonskom brodu

Lagao da im je bratić pa mu uplatili bonove u vrijednosti od 1900 kuna

Novac u rukama, ilustracija
Novac u rukama, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Požeško-slavonska policija prijavila je 25-godišnjaka s područja Slavonskog Broda za prevaru nakon što je preko društvenih mreža kontaktirao s 40-godišnjakinjom i 54-godišnjakom i predstavio im se kao rođak te od njih tražio novac.

Vrijednosne bonove u iznosu od 1900 kuna 25-godišnjak je, lažno im se predstavljajući kao bratić, u Požegi tražio od 40-godišnjakinje i 54-godišnjaka. Oni su mu bonove poslali, no naknadno su sve prijavili policiji, koja je uhitila prevaranta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan

Požeško-slavonska policija u srijedu je priopćila kako je dovršila kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom s područja Slavonskog Broda, kojega sumnjiči da je počinio kazneno djelo prijevare.

Tereti ga da se lani u prosincu putem društvene mreže obratio 40-godišnjakinji i 54-godišnjaku s područja Požege te se predstavio kao njihov bratić i zamolio ih da mu pošalju vrijednosne bonove u iznosu od 1900,00 kuna, što su oni i učinili.

Ipak, naknadno su utvrdili da se mladić lažno predstavio i sve prijavili policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene