Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Simona tvrdi da ubijeni nije bio njezin zaštitar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mrtav muškarac s prostrijeljenom glavom pronađen je poslijepodne za upravljačem automobila Land Rover na Prisavlju kod Mosta mladosti. Policija je potvrdila da je muškarac ubijen s više hitaca iz vatrenog oružja.

Bijeli Land Rover s mrtvim muškarcem nagnutim nad upravljačem pronađen je na parkiralištu NK Posavina u blizini Avenije Marina Držića. Kod dolaska policije motor automobila, zagrebačkih registarskih oznaka, još je bio u pogonu, svjetla su bila uključena, a vozačevo bočno staklo razbijeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA TRAGEDIJA Stravični zločin: Policija objavila detalje o ubojstvu brata i samoubojstvu u Zagrebu Slika nije dostupna Policija intenzivno traga za ubojicom sa Savice

Muškarac je ubijen s više hitaca iz vatrenog oružja. Policija je potvrdila kako se radi o Adrianu Čupiću (34). Doznajemo da se radi o nositelju spomenice Domovinskog rata te bivšem pripadniku Tigrova.

Adrian je navodno nekada bio i zaštitar manekenke Simone Gotovac koja je, zajedno sa suprugom Antom, čest gost medijskih showbizz rubrika. Iako nam je Simona tu informaciju jučer potvrdila, danas tvrdi da je došlo do zabune te da tog čovjeka ne poznaje, odnosno da ne radi s njim.

'Bio je dobar dečko. Nikad nisam mislila da bi on mogao biti u kriminalnom miljeu', izjavila nam je Simona jučer kad je čula za Adrianovu smrt.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene