Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo na Savici

Policija i u inozemstvu traži Vilima Karlovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija, osim u Hrvatskoj, i u inozemstvu traži 38-godišnjeg Vilima Karlovića, vjenčanog kuma ubijenog Adriana Čupića, koji bi, kako ističe zagrebačka policija, mogao pomoći u rasvjetljavanju tog ubojstva.

Karlović bi mogao raspolagati informacijama koje bi mogle dovesti do razrješenja toga kaznenog djela, rekla je glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba i pokazala Karlovićevu fotografiju, objavljenu na internetskim stranicama MUP-a.

Pročitajte i ovo Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici Slika nije dostupna Globus donosi Kakva je veza Dine Drpića s ubojstvom na Savici?

Pokazatelje da bi s Karlovićem trebalo obaviti obavijesni razgovor policija ima još od 30. listopada, kada je Čupić pronađen mrtav u automobilu u zagrebačkome naselju Savici. 

>> Bjegunčevi prijatelji boje se da je likvidiran

>> Policija intenzivno traga za ubojicom sa Savice

>> Policija traži žrtvinog kuma

Policija poziva građane koji imaju informacije o tome gdje bi Karlović mogao biti da joj to jave budući da nije pronađen na adresi prebivališta u Velikoj Gorici.

Kriminalističku obradu policija provodi jednako intenzivno od samog ubojstva, a kriminalistički sektor svakodnevno obavlja izvide i obavijesne razgovore, rekla je Aleksandra Ljuba.

Mediji su prije objavili da je Karlović posljednji put viđen noć prije ubojstva, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene