Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jedan pljačkaš ubijen, drugi se bori za život, treći još u bijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pokušaju oružane pljačke trgovačkog centra Getro u Sesvetama, zaštitari su jutros ubili razbojnika čije ime policija nije objavila, no neslužbeno se doznaje da se radi o 40-godišnjem Dubravku Mariniću. Policija tvrdi da zna identitet trećeg pljačkaša, koji je još u bijegu.

Marinić je, inače, od ranije poznat policiji zbog iznude i teške krađe. Ranjen razbojnik koji je prevezen na Rebro u kritičnom stanju navodno je 28-godišnji Kristijan Čabraja koji također ima policijski dosje zbog krivotvorenja novca. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Razbojništvo u Sesvetama Naručili hranu pa opljačkali dostavljača iz Indije, ukrali mu nekoliko stotina eura Slika nije dostupna Pljačkaš ubijen nakon što je i ranjen pokušao pucati

Treći, koji nije sudjelovao u samom napadu nego je čekao u vozilu, uspio pobjeći. Radi se o Ž.V. (1965.), koji je  zagrebačkoj policiji otprije poznat zbog raznih kriminalnih djela. Traži ga se na točno određenim lokacijama.

>> Pljačkaš ubijen nakon što je i ranjen pokušao pucati

Na zagrebačke ulice izašle su policijske ekipe naoružane 'dugim cijevima' i blokirale grad, zbog čega su nastale velike prometne gužve. 

Trojica naoružanih razbojnika nešto prije 8 sati pokušali su izvesti pljačku, no zaštitari tvrtke Sokol Marić su im se suprotstavili. 

Treći razbojnik uspio je pobjeći u osobnom automobilu Opel omega metalik sive boje, nepripadajućih registarskih oznaka ZG 6522 DD.

Policija moli građane koji imaju saznanja o automobilu i bjeguncu da se jave u najbližu Policijsku postaju ili na broj 92.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene