Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izgorjela dva stana i vikendica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dva požara noćas i jutros u središtu Zagreba izgorjela su dva stana. Uzrok se još ne zna, no ozlijeđenih nije bilo.

Prvi požar izbio je noćas oko 1,30 sati u potkrovolju zgrade u Prilazu Gjure Deželića. U potpunosti su izgorjeli stan kojim se koristi 22-godišnji mladić i krovište zgrade.

Pročitajte i ovo Poplava Neretva - 4 nakon obilne kiše Zbrajaju se štete na jugu zemlje, izlila se Neretva: "Otišao nam je sav namještaj, voda je bila i do pola metra" Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta

U drugom slučaju jutros nešto prije deset sati izbio je požar u stanu na drugom katu zgrade u Ulici kneza Mislava.

Još uvijek traju očevidi, pa se ne zna kolika je materijalna šteta. Osim ta dva požara, na zagrebačkom području jučer je zabilježen i jedan namjerno izazvan požar u kojemu je u potpunosti izgorjela vikendica.

Očevidom je utvrđeno da je nepoznata osoba oko 11 sati ušao u vikendicu u Prozorskoj ulici u Dugom Selu i po podu iza ulaznih vrata polio zapaljivu tekućinu te ju zapalio otvorenim plamenom. Vatra se ubrzo proširio na cijelu vikendicu. Požar su pokušali ugasiti susjedi. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policija ovaj slučaj vodi kao dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene