Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje slučaj

Incident na maturalnoj zabavi u Koprivnici: Učenik udario profesora šakom u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na maturalnoj zabavi u koprivničkom Hotelu Podravina dogodio se incident između jednog učenika i profesora, a u njemu je ozlijeđen profesor kojeg je učenik udario šakom u glavu.

Tučnjava u koprivničkom Hotelu Podravina prijavljena je županijskom Centru 112, a tek nakon toga policiji.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

"S privatnog broja u 2:39 primili smo poziv u Centar da se dogodila tučnjava. Nakon toga dojavu smo proslijedili policiji", rekao je za Podravski list pročelnik županijskog Centra 112 Ivan Kramarić.

Policija je potvrdila da je jedna osoba ozlijeđena u incidentu te da se provodi kriminalističko istraživanje kojim se utvrđuju okolnosti tog događaja.

Ravnatelj koprivničke Obrtničke škole o tom incidentu ne zna puno i ogradio se od istog.

"Obrtnička škola kao ustanova s time nema veze. Maturalna večer je proslava koju organiziraju učenici i privatne je naravi. Više ćemo znati kad policija završi svoj dio posla. Uza sve to, škola ima svoje pravilnike ponašanja i sigurno ćemo postupiti prema njima kad se utvrde točne okolnosti svega što se tamo događalo", rekao je za Podravski list ravnatelj navedene škole Zlatko Martić.

Neslužbeno se doznaje i da je riječ o teškim tjelesnim ozljedama kod profesora, a ako to policija i potvrdi, učenik bi mogao zaraditi kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene