Grmljavinsko nevrijeme u Istri, arhiva (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)
Grmljavinsko nevrijeme u Istri, arhiva (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

"Žena je reanimirana na mjestu događaja te su oboje prevezeni u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je 32-godišnjak lakše ozlijeđen, a 33-godišnjakinja je zadobila teške tjelesne ozljede u vidu opekotina prvog stupnja", navela je policija.


Istarska policija izvijestila je kako je u petak, 22. lipnja oko 6 sati, u kampu na području Raše došlo do udara groma u šator turista, prilikom čega su ozlijeđene dvije osobe.

Vezani članci Slika nije dostupna DOČEKAO JE HOROR Htjela je samo uzeti grickalice iz hladnjaka Slika nije dostupna U jednoj sekundi ostario za 30 godina. Evo kako!

"Provedenim izvidima utvrđeno je kako su se 33-godišnja njemačka državljanka i 32-godišnji njemački državljanin nalazili u šatoru kada je udario grom, pri čemu su oboje zadobili ozljede.

Žena je reanimirana na mjestu događaja te su oboje prevezeni u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je 32-godišnjak lakše ozlijeđen, a da je 33-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede u vidu opekotina prvog stupnja", navela je policija.