Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Članovi karlovačke Stanice Hrvatske gorske službe spašavanja pronašli su danas mrtva muškarca u rijeci Korani između Gornjeg i Donjeg Nikšića kod Slunja, izvijestila je policija.


Od Zlatka Balaša u karlovačkoj Stanici HGSS-a doznaje se da je pronalazak rezultat potrage za prije nestalim muškarcem. Ovih dana pretraživana je i Korana i kraj oko Slunja, a pripadnici interventne policije ronili su i u Slunjčici, ali do jutros neuspješno.

Vezani članci Marko Emer Sportski pilot za Dnevnik Nove TV o nestalom zrakoplovu: "Ovo nije vrijeme za letenje. Nažalost, nisam optimist..." Kobne avionske nesreće - 1 Slučajnost ili ne? Mnogi avioni padali su baš na potezu između Karlovca i Like

Policija je u svibnju tražila pomoć od građana u traganju za Slunjaninom Antom Potnarom (1951.), koji je nestao 14. svibnja, a zadnji je put bio viđen u gradu Slunju u blizini rijeke Slunjčice.

Dežurni djelatnik operativno-komunikacijskog centra karlovačke Policijske uprave kazao je da se za sada ne može govoriti o identitetu pronađena muškarca te da je tijelo prevezeno na karlovačku patologiju na identifikaciju. Po mjestu pronalaska i općim obilježjima moguće je da je pronađen nestali Potnar, kazao je.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju