Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultat potrage za nestalim Potnarom

Gorska služba kod Slunja pronašla mrtva muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi karlovačke Stanice Hrvatske gorske službe spašavanja pronašli su danas mrtva muškarca u rijeci Korani između Gornjeg i Donjeg Nikšića kod Slunja, izvijestila je policija.

Od Zlatka Balaša u karlovačkoj Stanici HGSS-a doznaje se da je pronalazak rezultat potrage za prije nestalim muškarcem. Ovih dana pretraživana je i Korana i kraj oko Slunja, a pripadnici interventne policije ronili su i u Slunjčici, ali do jutros neuspješno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poginuo na mjestu BiH: Danski student pao s provalije visoke 50 metara Slika nije dostupna Bez osnovnih uvjeta Država tri godine GSS-u nije omogućila ni minutu obuke na helikopteru

Policija je u svibnju tražila pomoć od građana u traganju za Slunjaninom Antom Potnarom (1951.), koji je nestao 14. svibnja, a zadnji je put bio viđen u gradu Slunju u blizini rijeke Slunjčice.

Dežurni djelatnik operativno-komunikacijskog centra karlovačke Policijske uprave kazao je da se za sada ne može govoriti o identitetu pronađena muškarca te da je tijelo prevezeno na karlovačku patologiju na identifikaciju. Po mjestu pronalaska i općim obilježjima moguće je da je pronađen nestali Potnar, kazao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene