Filip Zavadlav
Filip Zavadlav Foto: DNEVNIK.hr

Toksikološki nalazi Filipa Zavadlava pokazuju da je mladić 11. siječnja u krvi imao nekoliko različirih supstanci.


Gotovi su toksikološki nalazi Filipa Zavadlava kojeg se sumnjiči da je 11. siječnja u Splitu ubio troje ljudi

Vezani članci Američki ratni brod u Splitu - 3 U Split uplovio zapovjedni brod 6. flote SAD-a: ''Odnos Hrvatske i SAD-a je na visokom nivou, zajedničke aktivnosti će se nastaviti'' Vikend gužve u splitskoj trajektnoj luci Splitske luke za vikend očekuju više od 100.000 putnika

Kako neslužbeno doznaju 24sata, u krvi su mu pronađene različite supstance. Uglavnom je riječ o lijekovima za koje je, prema pisanju lista, imao medicinsko opravdanje, ali u krvi je navodno bilo i metadona, tvari koja se koristi kod odvikavanja od heroina.

Odvjetnik Zavladava, Branko Šerić još nije dobio nalaze. 

"Istragu vodi Državno odvjetništvo. Često smo mi branitelji u situaciji da posljednji doznajemo relevantne podatke. Takav nalaz toksikološkog vještačenja me ne iznenađuje. Moram napomenuti kako je doduše upravo taj nalaz tempore criminis iznimno važan za nastavak psihijatrijsko-psihološkog vještačenja koje se provodi nad Filipom Zavadlavom na Vrapču", rekao je Šerić 24sata i dodao da liječnici i vještaci moraju znati toksikološke nalaze i voditi računa o njima pri izradi vještaćenja. 

U krvavom pohodu 11. siječnja u Splitu ubijeni su Jurica Torlak (38), Marin Ožić Paić (25) i Marin Boban (25).