DVD Šćepanje
DVD Šćepanje Foto: DVD Šćepanje

U 18. godini je preminuo član DVD Šćepanje. Od njega su se emotivnom porukom oprostili njegove kolege i prijatelji.


Iz DVD Šćepanje oprostili su se od mladića (18) koji je preminuo nakon duge i teške bolesti. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Nikada težu objavu nismo pisali. Što se uopće može napisati s tolikom tugom i boli u srcu zbog gubitka našeg dragog i mladog nam člana pred kojim je tek bio početak života?

Nakon teške bolesti jučer je preminuo naš vatrogasac Marko Gradinšćak. Marko je bio iz vatrogasne obitelji, od malena veoma aktivan član. Vježbao je za ekipe djece i mladeži te počeo u muškoj A ekipi, no bolest ga je spriječila da nastavi dalje. 

Uvijek se rado odazivao na sve naše akcije i druženja. DVD Šćepanje je izgubilo svojeg dragog i vrijednog člana koji će nam uvijek biti u mislima!
Dragi naš Marko, ostaje jedino utjeha da si sad negdje gdje za tebe boli nema.

Muškarac koji je živio u nehumanim uvjetima Preminuo muškarac čiji je slučaj šokirao Hrvatsku: Živio je u izmetu i smeću, policija istražuje tko je misteriozna Ivana

Iskrena sućut tati Mirku, mami Milici, sestri Mariji, bratu Mirku te ostaloj tugujućoj rodbini upućuju svi članovi DVD-a Šćepanje", objavili su iz DVD Šćepanje na Facebooku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju