Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

U Kloštru Ivaniću

Prvo su se opijali u kafiću, a onda su pretukli dvojicu muškaraca, i to pred djecom

Ilustracija
Ilustracija Foto: Denis Jerkovic/Cropix
Muškarci od 37 i 42 godine napali su ispred kafića dvojicu muškaraca. Udarali su ih rukama i nogama te nastavili cipelariti nakon što su pali na zemlju.

Dvojica pijanih muškaraca u Kloštar Ivaniću napala su i pretukla drugu dvojicu, a jedan od nasilnika to je učinio iako je bio u prisutnosti dvoje maloljetnih članova obitelji, zbog čega ga policija tereti i za povredu djetetovih prava.

Iz zagrebačke policije u ponedjeljak su izvijestili kako su dovršili kriminalističku istragu nad 37-godišnjakom i 42-godišnjakom koje sumnjiče da su 18. veljače navečer, po izlasku iz lokala gdje su se opijali, napali 45-godišnjaka i 39-godišnjaka s namjerom da im nanesu teške ozljede.

Osumnjičeni su da su ih nogama i rukama izudarali po glavi i tijelu, a kad su pali na tlo, nastavili su ih tući.

Pročitajte i ovo Ilustracija u Podgorici Palicama pretukli tinejdžera zbog majice nogometnog kluba: Jednom nasilniku otac radi u policiji

Liječnička pomoć naknadno je pružena 45-godišnjaku u Zavodu za hitnu medicinu u Ivanić-Gradu, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, dok 39-godišnjak nije zatražio pomoć liječnika.

Osumnjičeni 37-godišnjak i 42-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Mlađeg je policija prijavila i zbog kaznenog djela povrede djetetovih prava s obzirom na to da je opisano nasilje počinio u prisutnosti dvoje maloljetnih članova obitelji. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene