Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalje doznaje Dnevnik Nove TV

Rodbina se s nesretnim muškarcem čula u petak, susjedi u šoku: "Sigurno je nekakav kaos čovjeku u glavi"

Aktualno Galerija Viktorija Bednjanec, novinarka Nove TV Viktorija Bednjanec, novinarka Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Pronađen mrtav muškarac i ozlijeđena žena Pronađen mrtav muškarac i ozlijeđena žena Foto: DNEVNIK.hr Pronađen mrtav muškarac i ozlijeđena žena Pronađen mrtav muškarac i ozlijeđena žena Foto: DNEVNIK.hr Marija, Zagreb Marija, Zagreb Foto: DNEVNIK.hr +2 Željko, Zagreb Galerija 1/7 >>
Mirno nedjeljno popodne prekinula je stravična tragedija. U zagrebačkom naselju Dubrava pronađeno je tijelo muškarca, a njegova supruga teško je ozlijeđena. Na mjesto policijskog očevida otišla je i reporterka Dnevnika Nove TV Viktorija Bednjanec.

Policija je štura s informacijama, ono što su službeno rekli jest da je u 13:45 u ulici Milovana Galvazzija pronađeno tijelo 55-godišnjeg muškarca, a izvan stana, ispred zgrade teško ozlijeđena 59-godišnja žena, njegova supruga. S obzirom da očevid i kriminalističko istraživanje traju, nisu ništa više mogli reći.

Sa mjesta događaja u Dnevnik Nove TV javila se reporterka Viktorija Bednjanec

"Razgovarala sam telefonski s članicom obitelji preminulog muškarca. Oni su se zadnji put čuli s gospodinom u petak, i od tada nisu mogli stupiti s njim u kontakt, pa su se zabrinuli i došli ovdje vidjeti kako je. Dok je trajala provala od strane vatrogasaca, gospođa je skočila sa balkona s prvog kata", ispričala je Bednjanec.

U istrazi će policiji pomoći svjedočanstva susjeda. Neki od njih bili su spremni stati ispred kamera ekipe Dnevnika.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Kozari putevima - 5 IMA TEŠKE OZLJEDE MOZGA Neurokirurg o stanju žene napadnute sjekirom u Zagrebu: "U jedinici je intenzivnog liječenja"

Susjeda koja se s parom nekoć družila nije znala da se svađaju niti da su imali problema. Drugi pak susjed se sjetio zdravstvenih problema supruge.

"Ona je koliko se ja sjećam bila prilično bolesna, i psihički", rekao je.

"Sigurno je nekakav kaos čovjeku u glavi, a i Dubrava je na nekom lošem glasu, ali svako naselje ima svojih dobrih i loših trenutaka", prokomentirala je druga susjeda.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća MATERIJALNA ŠTETA Krš i lom u Zagrebu: U prometnoj nesreći u Dubravi sudjelovala tri vozila

Par je bio u braku 7 godina, tijekom braka nije bilo incidenata, niti prijava obiteljskog nasilja, ispričala je članica obitelji reporterki.

"Znali su da gospođa ima povijest mentalnih bolesti, ali ništa u zadnje vrijeme nije moglo uputiti da bi se išta od ovoga moglo dogoditi. Razgovarala sam s liječnicima iz KB Dubrava koji su mi rekli da je gospođa životno ugrožena i nalazi se na jedinici intenzivnog liječenja. Sada su se pojavile neslužbene informacije da je muškarac neko vrijeme bio mrtav u stanu, ali svi detalji i okolnosti znat će se nakon kriminalističkog istraživanja", rekla je za kraj Bednjanec.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene