Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometne nesreće

Dvoje mrtvih na autocestama: Tegljačem sletio u odvodni kanal, poginula i jedna osoba kod Demerja

Policija (Foto/Arhiva: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Dvije su osobe poginule na hrvatskim autocestama u nedjeljelju. Kratko iza ponoći smrtno je stradao 51-godišnji državljanin Bugarske kod Okučana. Kasnije, tijekom dana, oko 13 sati i kod Demerja je u prometnoj nesreći poginula jedna osoba.

U prometnoj nesreći na autocesti kod Okučana u noći sa subote na nedjelju smrtno je stradao 51-godišnji državljanin Bugarske, izvijestila je u nedjelju brodsko-posavska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Nesreća se dogodila desteak minuta iza ponoći. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je tegljač bugarskih registracijskih oznaka s priključenom poluprikolicom prešao na travnatu površinu, udario u zaštitnu odbojnu ogradu i sletio s kolnika, probio zaštitnu žičanu ogradu te se zaustavio u odvodnom kanalu, stoji u policijskom priopćenju.

Na autocesti A1 u smjeru Zagreb, prije naplatnih kućica Demerje, oko 13 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, izvijestila je PU zagrebačka. Očevid je u tijeku te će nakon njega biti poznato više informacija. (I.D. / Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene