Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Protekli utorak u jedan sat ujutro 41-godišnji M.D. iz Duge Rese u svojem je automobilu silovao 16-godišnju djevojku iz Tounja. Nakon saslušanja kod istražnog suca M.D. je zadržan jučer u pritvoru na 48 sati zbog opasnosti utjecaja na svjedoke.


M.D., koji je zločin počinio u vozilu u Donjim Dubravama, jučer je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu gdje je uz kaznenu prijavu saslušan i određen mu je pritvor.

Vezani članci Ilustracija Natjerali 12-godišnje dječake da stanu pred učenice i ispričaju se zbog silovanja u ime muškog roda: "Priznajemo da je to bilo neprimjereno" Slika nije dostupna Policajac optužen zbog bludnih radnji nad vozačicom

Sudac Mladen Kosijer rekao je da je D.M iznio svoju obranu u kojoj poriče silovanje, te najprije tvrdi da je sve bilo dragovoljno, a potom da se ne sjeća ni da se išta dogodilo. 

Ako Županijsko državno odvjetništvo odredi pokretanje istrage, kaže Kosijer, saslušat će se i malodobna djevojka iz Tounja, koja je silovanje prijavila policiji. Prema medicinskoj dokumentaciji, priloženoj u kaznenoj prijavi, djevojka nije ozlijeđena, te nema posebnih tjelesnih tragova nasilja.

D.M. je u policijskim evidencijama zaveden za počinjenje više kaznenih i prekršajnih djela, ali do sada ne i za silovanje, doznaje se u karlovačkoj PU.