Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dugorešanin silovao 16-godišnjakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protekli utorak u jedan sat ujutro 41-godišnji M.D. iz Duge Rese u svojem je automobilu silovao 16-godišnju djevojku iz Tounja. Nakon saslušanja kod istražnog suca M.D. je zadržan jučer u pritvoru na 48 sati zbog opasnosti utjecaja na svjedoke.

M.D., koji je zločin počinio u vozilu u Donjim Dubravama, jučer je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu gdje je uz kaznenu prijavu saslušan i određen mu je pritvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Sudac Mladen Kosijer rekao je da je D.M iznio svoju obranu u kojoj poriče silovanje, te najprije tvrdi da je sve bilo dragovoljno, a potom da se ne sjeća ni da se išta dogodilo. 

Ako Županijsko državno odvjetništvo odredi pokretanje istrage, kaže Kosijer, saslušat će se i malodobna djevojka iz Tounja, koja je silovanje prijavila policiji. Prema medicinskoj dokumentaciji, priloženoj u kaznenoj prijavi, djevojka nije ozlijeđena, te nema posebnih tjelesnih tragova nasilja.

D.M. je u policijskim evidencijama zaveden za počinjenje više kaznenih i prekršajnih djela, ali do sada ne i za silovanje, doznaje se u karlovačkoj PU.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene