Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Dubrovniku

U anusu pokušao prošvercati heroin, 'pao' jer je neobično hodao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otprije poznat policiji, jedan je 37-godišnjak, uhićen zbog pokušaja šverca heroina preko granice i to u anusu.

Dubrovačko-neretvanska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom te ga se sumnjiči da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Slika nije dostupna heroin i kokain VIDEO Pogledajte gdje su je skrivali: Policija pokazala detalje akcije u kojoj je zaplijenjena droga vrijedna 17 milijuna eura

Kod njega su, naime, pronađena i oduzeta dva pakiranja s ukupno 56 grama heroina, a uhićen je jučer, 5.rujna, u večernjim satima, prilikom ulaska u RH na graničnom prijelazu Brgat.

>> U Hrvatskoj se od 2010. pojavilo 44 novih vrsta droga

Prema pisanju Dubrovačkog vjesnika, 37-godišnjak je već otprije poznat policiji zbog posjedovanja narkotika, te su ga pri prelasku granice zatražili da izađe iz vozila kako bi ga provjerili. Pritom je jedan policajac zamijetio da muškarac neobično hoda. Odlučili su ga zadržati na što im je on sam iz anusa izvadio dvije PVC vrećice s heroinom kojem bi vrijednost na ulici bila oko 22.500 kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene