Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Djevojka se bacila pod vlak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šesnaestgodišnja djevojka čiji identitet još nije utvrđen poginula je jutros na području Svetog Petra u Šumi nedaleko od Pazina kad je na nju naletio vlak, izvijestila je istražna sutkinja Županijskog suda u Puli.

Nesreća se dogodila jutros u 5,35 sati kad je vlak na pruzi Lupoglav - Pula kod mjesta Krajcar-Brijega u blizini Svetog Petra u Šumi pregazio 16-godišnju djevojku koja je umrla na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi

Po riječima sutkinje Midžić-Putigne koja je s djelatnicima istarske policije obavila očevid, najvjerojatnije je posrijedi
samoubojstvo pa je stoga određena obdukcija.

Istraga je u tijeku.

Kamion podletio pod vlak, nema stradalih

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 11:30 na željezničko-cestovnom prijelazu u mjestu Prudnica, između Dobove i Savskog Marofa, kamion je podletio pod vlak. Stradalih nije bilo. 

Na prijelazu je bio uključen uređaj sa svjetlosno-zvučnom signalizacijom, koji je upozoravao na dolazak međunarodnog brzog vlaka iz smjera Dobove. Unatoč tomu 26-godišnji vozač kamiona marke Scania,  zagrebačkih oznaka, pokušao je prijeći prugu pa je vlak udario u priključno vozilo kamiona. 

Na mjesto nesreće izašle su ekipe HŽ-a i policije, a očevid je u tijeku. HŽ do daljnjega očekuje poremećaje i kašnjenja  u prometu na relaciji Savski Marof-Dugo Selo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene