Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izboden ispred pekare

Đakovo: Za ubojstvo zbog neriješenih poslovnih odnosa osumnjičen 57-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za ubojstvo 64-godišnjeg đakovačkog poduzetnika Bože Tolušića koje se dogodilo u četvrtak kazneno je prijavljen 57-godišnji Nikola Žeravica kojega se tereti da je žrtvu usmrtio zbog neriješenih poslovnih odnosa, izvijestili su u petak iz osječko-baranjske Policijske uprave ne navodeći imena okrivljenika i žrtve.

Osumnjičenika se tereti da se u četvrtak ispred pekare u ulici Ivana Gorana Kovačića u Đakovu najprije verbalno sukobio sa 64-godišnjakom, a potom mu zadao više ubodnih ozljeda uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja, rekao je na konferenciji za novinare voditelj Službe općeg kriminaliteta Tomislav Gall.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Iako se počinitelj udaljio s mjesta događaja, brzom intervencijom đakovačkih policajaca pronađen je i uhićen te doveden u policijske prostorije gdje je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su motiv ubojstva neriješeni poslovni odnosi osumnjičenika i žrtve koji traju već dulje vrijeme, pojasnio je Gall.

Nakon kriminalističkog istraživanja, počinitelj je priveden u pritvorsku jedinicu osječko-baranjske Policijske uprave, a osječkom Županijskom državnom odvjetništvu protiv njega je podnesena prijava za kazneno djelo ubojstva, za što je predviđena zatvorska kazna od najmanje pet godina. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene