Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar pohvalio policiju

U Đakovu pronađeno tijelo izbodenog muškarca, uhićen osumnjičeni za ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo 64-godišnjaka pronađeno je u ulici Ivana Gorana Kovačića u Đakovu. Brzom reakcijom policijskih službenika, nekoliko minuta nakon saznanja o događaju, pronađen je 57-godišnjak osumnjičen za ubojstvo.

Policija je privela 57-godišnjaka osumnjičenog za ubojstvo 64-godišnjeg muškarca, koji je u četvrtak ujutro u Đakovu umro od posljedica ubodne rane, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava, a ministar unutarnjih poslova Davor Božinovć rekao je kako je policija bila vrlo efikasna.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Nakon dojave građana policijski službenici su u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Đakovu pronašli 64-godišnjaka kako leži na tlu s ubodnom ranom. Na mjestu događaja djelatnici Hitne medicinske pomoći pokušali su pružiti pomoć ozlijeđenom muškarcu, koji je ubrzo preminuo uslijed zadobivenih ozljeda.

Brzom reakcijom policijskih službenika, nekoliko minuta nakon saznanja o događaju, pronađen je 57-godišnjak s đakovačkog područja, koji je osumjičen za nasilnu smrt 64-godišnjeg muškarca i priveden je u policijske prostorije, a nastavlja se kriminalističko istraživanje o motivima i drugim okolnostima ovoga događaja, izvijestila je Policijska uprava.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinovć u četvrtak je novinarima koji su ga pitali o najnovijem slučaju ubojstva, rekao kako je policija vrlo brzom operativnom akcijom uhitila osumnjičenu osobu. Policijska uprava osječko- baranjske odradila efikasan postupak u ovom tragičnom slučaju, provodi intenzivne kriminalističke radnje, ispituje sve okolnosti, ima i svjedoka, rekao je Božinović. (Hina)

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene