Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija objavila detalje

Detalji brutalnog ubojstva: Sin se posvađao s majkom pa uzeo nož i počeo je ubadati...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je objavila detalje zločina u Sesvetama i opisala kako je sin ubio majku najprije nožem, a potom je dokrajčio "čvrstim predmetom".

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja zagrebačka policija je objavila još neke detalje ubojstva u zagrebačkim Sesvetama.

Policija sumnja da se 43-godišnjak 3. rujna oko 16:40 u kući na području Sesveta najprije verbalno sukobio s majkom (67), no nakon toga je nasrnuo na nju. "U namjeri da ju usmrti, zadao joj je više ubodnih rana oštrim predmetom po tijelu i vratu, te više udaraca čvrstim predmetom u predjelu glave", stoji u policijskom priopćenju.

Zbog opsežnih zadobivenih ozljeda oštećena 67-godišnjakinja je preminula na mjestu događaja, nakon čega je sin izvukao njezino tijelo na dvorište te ga tamo i ostavio. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAVRŠEN OČEVID Strava kod Sesveta: Ubio majku pa pokušao pobjeći policiji, morali ga vezati

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na farmi sobova Pijanka s prijateljem pošla po krivu: Ubio tri osobe pa pješačio tjedan dana da prizna zločin

Ranije je objavljeno da su na mjesto ubojstva ubrzo pristigli policajci iz obližnjih postaja, ali i pripadnici interventne jedinice. Pozvali su muškarca da izađe iz kuće, no on je počeo bježati. Ipak uskoro je svladan i uhićen. 

Policija je, nakon završetka kriminalističkog istraživanja, kaznenu prijavu dostavila nadležnom državnom odvjetništvu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene