Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAVRŠEN OČEVID

Strava kod Sesveta: Ubio majku pa pokušao pobjeći policiji, morali ga vezati

Dan nakon stravičnog ubojstva kod Sesveta zagrebačka policija je objavila detalje poslije završenog očevida.

Na području Sesveta u petak 3. rujna oko 16.40 sati u Kraljevečkim Novakima u obiteljskoj kući 43-godišnjak je najvjerojatnije tupim predmetom usmrtio 67-godišnjakinju s kojom je obiteljski povezan, objavila je zagrebačka policija. 

Pročitajte i ovo Policijska traka, ilustracija OČEVID U TIJEKU Strava u Sesvetama: Pronašli tijelo žene, priveden član obitelji. Sin je ubio majku sjekirom?

Odmah po saznanju o mogućem počinjenom kaznenom djelu, na adresu obiteljske kuće gdje je u dvorištu bilo vidljivo beživotno žensko tijelo pristigli su policajc iz obližnjih policijskih postaja kao i pripadnici Interventne jedinice policije koji su posumnjali da se u kući nalazi muškarac.

Nakon izdanih naredbi tada nepoznatom muškarcu da izađe iz kuće on je prilikom izlaska uočivši policajce krenuo u suprotnom smjeru od njih te su policajci da bi spriječili bijeg uporabili nad njim tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje nakon čega su ga priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku.

Očevidom je rukovodilo Državno odvjetništvo uz stručnu pomoć ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke.

Prema neslužbenim informacijama, sin je ubio majku sjekirom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene