Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na farmi sobova

Pijanka s prijateljem pošla po krivu: Ubio tri osobe pa pješačio tjedan dana da prizna zločin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rus je pješačio tjedan dana da bi priznao trostruko ubojstvo koje je počinio pod utjecajem alkohola u zabačenom mjestu na ruskom krajnjem istoku, priopćile su u utorak mjesne vlasti.

Ubojstva su se dogodila u kolovozu na farmi sobova u okolici Habarovska, priopćilo je rusko istražno povjerenstvo.

"Dok je pio alkohol s prijateljem, muškarac se sukobio s njim i ubio ga hitcem iz puške, a zatim je ustrijelio i dvije žene na farmi", navode istražitelji u priopćenju.

Budući da je mjesto zločina bilo "daleko" i nije bilo "nikakvog prijevoznog sredstva", osumnjičenik je "tjedan dana pješačio do Ohotska, gdje je policiji priznao zločin".

Muškarac, čija dob i identitet nisu otkriveni, priveden je. Sudac će uskoro odlučiti hoće li ga zadržati u pritvoru, dodaju istražitelji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićen je Tučnjava na Viru: Pijan mladiću razbio bocu na glavi pa ga nastavio rezati staklom

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRUTALAN SLUČAJ U NJEMAČKOJ Braća ubila sestru, stavili je u kofer, odvezli vlakom i zakopali: Smetalo im je jer je razvedena?

Skupina policajaca je obišla mjesto zločina, dodaje povjerenstvo, u okviru istrage kojom se trebaju utvrditi okolnosti događaja.

Oružani izgredi sa smrtnim ishodom na zabavama još su česti u Rusiji, unatoč napretku koji je ovih godina postignut u borbi s alkoholizmom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene