Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crno jutro kod Zagreba

Automobilom naletio na ralicu na obilaznici i poginuo. Kod naplate Ježevo autom se zabili u betonsku prepreku - četvero u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A3 u smjeru zapada u rano jutro osobni automobil naletio je na ralicu te je jedna osoba smrtno stradala, izvijestila je zagrebačka policija.

Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 5:15. Više o okolnostima nesreće bit će poznato po dovršetku policijskog očevida. Iz policije dodaju i da se promet se odvija usporeno desnom prometnom trakom uz regulaciju prometa.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u Zagrebu: U sudaru s automobilom poginuo motociklist

Zbog te je nesreće u smjeru Bregane, između čvorova Kosnica i Kraljevečki Novaki (A4), u jednom trenutku kolona vozila bila duga oko 10 kilometara, no promet se postupno normalizira. 

Nesreća i kod naplate Ježevo 

Na autocesti A3 pola sata kasnije dogodila se i druga prometna nesreća. U 5:40 nesreća je zabilježena kod naplate Ježevo, odnosno pred postajom Zagreb-istok. 

Kako doznajemo od zagrebačke policije, došlo je automobil je naletio na betonsku prepreku ispred naplatne postaje Ježevo. Četiri osobe prevezene su u bolnicu, a težina njihovih ozljeda zasad nije poznata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene