Na autocesti A3 u smjeru zapada u rano jutro osobni automobil naletio je na ralicu te je jedna osoba smrtno stradala, izvijestila je zagrebačka policija.

Galerija


Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 5:15. Više o okolnostima nesreće bit će poznato po dovršetku policijskog očevida. Iz policije dodaju i da se promet se odvija usporeno desnom prometnom trakom uz regulaciju prometa.

Vezani članci Očevid, ilustracija Tragedija kod Vukovara: Biciklist poginuo nakon što je na njega autom naletio pijani 21-godišnjak Teška prometna nesreća u Istri, poginuo vozač - 1 Teška nesreća u Istri: U frontalnom sudaru s kamionom poginuo slovenski državljanin

Zbog te je nesreće u smjeru Bregane, između čvorova Kosnica i Kraljevečki Novaki (A4), u jednom trenutku kolona vozila bila duga oko 10 kilometara, no promet se postupno normalizira. 

Nesreća i kod naplate Ježevo 

Na autocesti A3 pola sata kasnije dogodila se i druga prometna nesreća. U 5:40 nesreća je zabilježena kod naplate Ježevo, odnosno pred postajom Zagreb-istok. 

Kako doznajemo od zagrebačke policije, došlo je automobil je naletio na betonsku prepreku ispred naplatne postaje Ježevo. Četiri osobe prevezene su u bolnicu, a težina njihovih ozljeda zasad nije poznata.